You are here: Home // Новости // Курильский бобтейл

Курильский бобтейл

Курильский бобтейл . Вивозити з Курильських островів кішок цієї породи стали порівняно недавно — тільки в кінці 80-х рр.. 20 століття. Спочатку їх привозили головним чином сім’ї геологів і військових, а потім і фелінології звернули увагу на цих незвичайних кішок. У 1991 році Т. М. Бочарової (розплідник Ренесанс) з островів Ітуруп і Кунашир були вивезені декілька тварин, що дали початок офіційної породі. У 1991 році Радянська Фелінологічні Федерація (СФФ) прийняла перший стандарт породи. У 1994 році на семінарі експертів-фелінологів від Росії по аборигенним породам була проведена доробка стандарту СФФ. На породу був визнаний офіційний стандарт СФФ і ФАР. У 1995 році стандарт на породу був прийнятий WCF (World Cat Federation). А в 2001 році на Координаційній нараді фелінологічних об’єднань клубів СНД у присутності експертів і членів МКЕФ було уточнено і затверджено сучасний стандарт курильського бобтейла. У 2004 році FIFE (Міжнародна Європейська федерація розведення кішок) визнало породу Курильський бобтейл і присвоїло їй Чемпіонський статус.

Уход за котятами . Довгошерсті кошенята. У деяких довгошерстих кошенят хутро не надто густий і м’який, і волосся рідко сплутується. У кошенят ж подбних перським, волосся сплутуються, здається, вже того тільки, що вони ходять по кімнаті. Такі кошенята, щоб виглядати і відчувати себе найкращим чином, потребують щоденного увазі до свого хутрі. Заводьте перську кішку тільки в тому випадку, якщо у вас є час і бажання щодня розчісувати її. Якщо ви не станете цього робити, це буде несправедливо по відношенню до тварини. Або розчісуйте їх кожен день, або не заводьте їх!

Чем кормить кота . Необхідно визначитися, який спосіб годування ви віддаєте перевагу для свого тварини: годування натуральними продуктами або професійними готовими кормами. Раціон вашого вихованця повинен бути різноманітним, включати в себе всі необхідні компоненти: (м’ясо, яйця, молоко, сир), вуглеводи (каші, овочі, висівки), жири, мінеральні речовини і вітаміни. Їжа повинна мати температуру трохи вище кімнатної. Продукти з холодільнтка слід розігріти до 26 градусів, гарячі з плити остудити до 39 градусів. М’ЯСО: Яловичина, баранина. Баранина повинна бути молодий і нежирної. Можна давати в сирому і вареному вигляді в невеликих кількостях. Щоденно можна давати 70-100 г рубаної яловичини. Серце можна давати в будь-якому вигляді, краще навіть у сирому. Сире м’ясо багате на вітаміни, його жування відмінно розробляє щелепу, сприяє її зростанню. Кошенятам 1-2 міс. давайте сире м’ясо в скобленое вигляді: м’ясо зіскоблюється ножем з промороженому 3-10 днів шматка нежирного м’яса (яловичина, баранина молода, індичатина).

М’ясо можна час від часу замінювати іншими продуктами:

100г чистого без кісток м’яса рівносильні:

75г серця

150г легенів

150г незбираного молока

75г жирного або 150г нежирного сиру

Свинина — виключена!

коментарии закрыты

На эту страницу попадают чаще всего по запросам:




рулонные шторы Jaluzi-Service.com.ua