You are here: Home // Новости // Організація свят

Організація свят

организация мероприятий

организация мероприятий

Организация праздников - це тонке мистецтво, а іноді непроста праця.
1. Необхідно з’ясувати, що це за захід, скільки буде гостей і на яку суму розраховує клієнт. Маленька ремарка. Ви повинні бути інформовані щодо цін на продукти, у випадку якщо клієнт попросить обґрунтувати йому рахунок. Звичайно, все можна уточнити з магазинного чека, але погодьтеся чути швидку відповідь куди приємніше копання в папірцях.

2. Виходячи з матеріальних можливостей замовника, ви пропонуєте йому можливе меню. Добре, якщо ви знайомі з національними кухнями. Тематичні вечірки завжди виглядають вишукано. Покажіть клієнтові фотографії ваших коронних страв. Намагайтеся при цьому нав’язати ті, які у вас найкраще виходять. Обговоріть сервіровку столу

3. Уточніть деталі. Припустимо, корпоратив відбудеться у офісі. З’ясуйте, що з кухонного встаткування потрібно. Які каструлі, яка піч. У якій кількості  столові приналежності, скатертина, сервіз. Чи потрібно щось докупити, щось принести з собою.

4. Покупка продуктів. Якщо клієнт вам довіряє, нехай залишить гроші на продукти. Якщо у вас немає власного транспорту і помічника, можете попросити надати вам такого. У деяких випадках клієнт виявляє бажання самостійно закупити все необхідне. У такому випадку вам необхідно скласти якомога більш докладний список, адже якщо щось буде упущено — звинувачувати зможете тільки себе.

5. Обговоріть сценарій дня заходу. Час вашого приходу. Акцентуйте увагу на тому, що замовник повинен буде приділити вам десь двадцять хвилин, щоб провести екскурс по своїй кухні на предмет що, де лежить.

Рада. У перший раз домовитеся з яких-небудь приятелем, щоб він був вільним на час вашого замовлення. У перший раз може статися будь який форс-мажор і буде добре, якщо хтось зможе вас підстрахувати.

Ціни

І наостанок, фінансове питання. Як рахувати? Як вам зручно. Можна встановити фіксовану оплату. Орієнтир по Києву становить від 1500 гривень і вище, залежно від обсягу роботи. Можна вважати по порціях:

1.Бенкет. Виїзні бенкети приватного та корпоративного характеру, з підбором місця проведення та додатковими послугами (до 1000 персон) від 35 гривень на одну персону

2. Фуршет. Урочисті прийоми, презентації, бізнес семінари, кава-брейк (до 1000 персон) від 15 гривень на одну персону

3. Пікнік. У Києві  від 25 гривень

Отже event агентство у вашому розпорядженні і приємного апетиту вашим клієнтам!

Tags: , ,

коментарии закрыты

На эту страницу попадают чаще всего по запросам:




скачать forex smart стратегия форекс